Image placeholder

1-Click Apps Marketplace

Aplicații ce pot fi instalate automat pe server, atunci când este creeat. Rulează cu Docker și beneficiază gratuit de DNS, subdomeniu și certificat SSL Let`s Encrypt, toate prin intermediul soluției Edge dezvoltată de Cloudify.ro

Creează un cont Cloudify.ro
Image placeholder
Image placeholder
Image placeholder

Disponibile pe Cloudify.ro

Aplicația selectată se instalează gratuit pe server atunci când acesta este creeat. Pentru cPanel sau Plesk, există posibilitatea achiziționării unei licențe direct din contul de client.

plesk
cpanel
webuzo
vestacp
wordpress
nextcloud
ghost
prestashop
opencart
docker
mysql
redis
gitlab
postgresql
odoo
drupal
joomla
matomo

Un cloud simplu și flexibil

Pay as you grow (plata pe oră)

Serviciile Cloudify.ro sunt taxate pe oră în limita a 500 ore într-o lună, nefiind nevoie de un abonament fix. De exemplu un VPS ce costă 0.1 EUR / oră va costa 0.48 EUR pentru 2 zile de utilizare, însă dacă este funcțional toată luna, va costa 50 EUR (500 * 0.1).

Upgrade, oricând

Serverele pot fi redimensionate instantaneu, incluzând si serverele din categoria Elastic Dedicated Server. Upgrade-ul este de asemenea supus plății pe oră, nefiind nevoie de achitarea unei diferențe de preț. Toate calculele se efectuează la finalul perioadei de facturare.

30-Days money back

Clienții care decid să nu mai folosească serviciile în primele 30 de zile de la creearea contului, au dreptul la restituirea completă a banilor fără a oferi motive.

Dashboard modern.

Cloudify.ro oferă un dashboard modern, simplu și intuitiv, dezvoltat pentru a pune în valoare serviciile premium de cloud hosting.

Image placeholder