Infrastructura Cloudify

Am gândit și selectat atent toate elementele ce țin de infrastructură, de la locația geografică, la redundanță și la hardware enterprise.

Intel Scalable Family

Toate pachetele VPS oferite de noi au la bază procesoare din noua familie Intel Xeon Scalable.

Memorii DDR4 ECC

Folosim memorii rapide DDR4 cu corecție a erorilor (ECC) pentru o stabilitate garantată.

SSD NVMe (PCI-E)

NVMe-urile sunt Intel Enterprise, conectate prin PCI-E pentru viteze foarte mari de transfer.

Backup profesional la 12 ore

Fiecare VPS este înrolat în programul nostru automatizat ce rulează back-up integral al VPS-ului odată la 12 ore și le păstrează pentru 4 zile. VPS-ul se poate restaura dintr-un backup anterior din interfața de utilizator Cloudify.

Backup-ul se realizează la nivel de mediu de stocare, prin Snapshot. Practic întregul disk al VPS-ului este duplicat și mutat în clusterul de backup, în timp real, fără downtime. Backup-urile se stochează într-un cluster de backup separat fizic de restul serverelor, astfel că în eventualitatea unei defecțiuni la serverul pe care rulează VPS-ul, acesta poate fi restaurat imediat din backup și mutat pe un alt server.

Datacenter în România

Datacenterul nostru este localizat în extermitatea vestică a României, în Timișoara. Locația nu este una întâmplătoare, acesta având acces la un nod de fibră optică ce se leagă atât cu Europa centrală și de vest, dar și cu Europa de est.

Avem conexiuni directe prin fibră cu marii operatori de internet din România: RDS, UPC, Euroweb, NetVision, Dominet, etc.

Dispunem de redundanță N+1, datacenter-ul având generator electric, sisteme UPS, linii redundante de curent electric și de internet. De asemenea, toate serverele au surse redundante.

Image placeholder