Block Storage

Stocare adițională pentru servere.

Un server poate beneficia de partiții adiționale de tip NVMe sau HDD, stocate în cloud.

Storage is no longer the limit.

O partiție adițională poate fi atașată chiar și live, când serverul rulează.

  • Stocare high available
  • Elastic resize / snapshot
  • Perfect pentru orice tip de date

Stocare în cloud pentru orice workload.

Stocarea adițională în cloud poate fi de tip NVMe (General Purpose NVMe) sau HDD (High Density HDD).

General Purpose NVMe

Stocare pe medii NVMe enterprise pentru aplicații ce necesită I/O intensiv precum: baze de date, search, logs, machine learning.

High Density HDD

Stocare pe Hard Disk, potrivită pentru aplicații ce lucrează cu volume mari fișiere sau servicii de pentru video on demand.

Începând de la 0.05 EUR / GB / lună

Stocarea nu poate fi mai convenabilă de atât. Cu Cloudify.ro plătești mereu doar pentru cât ai nevoie. Poți creea partiții de stocare în cloud de orice dimensiune.

Un cloud simplu și flexibil

Pay as you grow (plata pe oră)

Serviciile Cloudify.ro sunt taxate pe oră în limita a 500 ore într-o lună, nefiind nevoie de un abonament fix. De exemplu un VPS ce costă 0.1 EUR / oră va costa 0.48 EUR pentru 2 zile de utilizare, însă dacă este funcțional toată luna, va costa 50 EUR (500 * 0.1).

Upgrade, oricând

Serverele pot fi redimensionate oricând, incluzând si serverele din categoria cu CPU dedicat. Upgrade-ul este de asemenea supus plății pe oră, nefiind nevoie de achitarea unei diferențe de preț. Toate calculele se efectuează la finalul perioadei de facturare.

30-Days money back

Clienții care decid să nu mai folosească serviciile în primele 30 de zile de la creearea contului, au dreptul la restituirea completă a banilor fără a oferi motive.

Dashboard modern.

Cloudify.ro oferă un dashboard modern, simplu și intuitiv, dezvoltat pentru a pune în valoare serviciile premium de cloud hosting.

Cloudify.ro