Ai primit un credit de 10 EUR. Creează un cont acum!

Nou: Servere VPS cu AMD Epyc Milan (3rd gen).

Cloud VPS în România. Cloudify.ro oferă infrastructură cloud high available, incluzând VPS în Cloud, servere cu hardware dedicat, stocare NVMe sau HDD, networking sau DNS.

Creează un cont Cloudify.ro

Cloud Computing

Serverele în cloud sunt proiectate pentru orice tip de aplicație. Soluțiile scalabile oferite de Cloudify permit oricărui proiect să crească folosind platforma de cloud computing.

Administrare profesionala de la 80€/luna
Discuta telefonic cu un consultant Cloudify.ro
VPS în Cloud

Servere virtuale potrivite pentru aplicații de orice dimensiune. Se poate face upgrade instant, dispun de IPv4 public, access SSH si snapshots.

Elastic Dedicated Servers (EDS)

Servere cu resurse dedicate ce rulează în cloud și reprezintă generația care înlocuiește serverele dedicate clasice, benficiind de facilitățile unui cloud.

1-Click-Apps marketplace

Aplicații web disponibile printr-un click ce se instalează automat la creearea serverului, folosind Docker.

Image placeholder
Instant resize

Un server poate fi redimensionat instantaneu. De asemenea, un VPS poate fi transformat într-un Elastic Dedicated Server la fel de repede.

Low latency Data Center!

Cloudify.ro este o companie 100% românească ce dezvoltă soluții proprii pentru inovarea platformei de cloud computing. De aceea, prima locație pentru servere este România, pentru ca aplicațiile hostate să beneficieze de rețeaua de mare viteză locală.

Cloudify Datacenter în Timișoara, România

Siguranța datelor

Cloudify a dezvoltat un mediu de stocare cloud care permite datelor să existe simultan în secțiuni diferite ale centrului de date. Stocarea în cloud asigură astfel 0% date pierdute chiar și în cazul defecțiunilor majore, fiind mai fiabilă și decât un RAID.

Cloud storage

Software defined storage

Toate tipurile de servere din categoria Cloud computing beneficiază de stocare high available. Fiecare partiție este distribuită în mod redundant pe mai multe servere din locație.

Cloud Networking

Cloudify.ro dispune de rețele automatizate (software defined networks) ce pot scala liniar odată cu cerințele aplicațiilor.

Image placeholder
Edge load balancer

Un nou concept ce orchestrează DNS, HTTP proxy și certificatele SSL Lets encrypt pentru expunerea domeniilor.

Image placeholder
Private networking

Serverele pot fi interconectate printr-o rețea privată de mare viteză, disponibilă intern în centrul de date Cloudify.ro

Image placeholder
Cloud DNS

Zone DNS pentru un număr nelimitat de domenii pot fi administrate direct din dashboardul modern creeat de Cloudify.ro

Image placeholder