Oferim clienților enterprise soluții personalizate pentru cloud transformation.

Uneori un singur VPS sau chiar mai multe simultan nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile aplicațiilor cu un load mare sau care opereazâ date critice.

Avem expertiză îndelungată în domeniul dezvoltării și proiectării aplicațiilor cloud-ready, folosind tehnlogii precum Kubernetes, service discovery, auto-scaling, load balancing, etc.

Contactează-ne

Scale out, not up.

Asistăm la o dezvoltare exponențială a mediului online iar previziunile arată că numarul serviciilor care vor migra online, cantitatea de date stocate dar și traficul din internet se vor dubla ori în următorii ani.

Soluția clasică de scalabilitate (scale up) prin care odată cu creșterea traficului se făcea efectiv upgrade la un server mai mare nu este eficientă și în cele mai multe cazuri cauzează întreruperea serviciilor și programarea unei ferestre de mentenanță.

Aplicațiile cloud-ready au o abordare cu totul diferită. Acestea rulează distribuit, iar pentru scalabilitate se mărește numărul de servere din cluster (scale out). În contextul unui Cloud, acest proces se poate automatiza prin auto-scaling. Se elimină astfel downtime-ul, se realizează posibilitatea de a scala pe perioade scurte (cum ar fi de Black Friday) și se diminuează costurile de operare.